taskussa eilistaskussa eili

Vuorenkylänseudun kyläkirja: ”Taskussa eilinen päivä” 30 € ja ”Vuorenkylä-DVD” 25 € ovat myynnissä muun muassa Vuorenkylän Valinnassa ja lisäksi niitä voi tiedustella Vuorenkyläseura ry:n johtokunnan jäseniltä.

Kirjan ja DVD:n postituksesta vastaa Irene Manninen, hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 050 573 8522 tai sähköpostitse irene.manninen@kotikone.fi

Kansi4

Vuorenkylä-seura julkaisee kylälehteä Vuorenkylän Kaiku, joka ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Lehti postitetaan kyläseuran ja nuorisoseuran jäsenille. Sen voi tilata maksamalla jommankumman seuran jäsenmaksun.

Kannet

Uusi kirja Vuorenkylästä: ”Katson maailmaa – alan oivaltaa Valokuvia Vuorenkylästä”. Kirja on myynnissä seuraavissa liikkeissä:  Vuorenkylän Valinta. Kirjan voit ostaa myös ottamalla yhteyttä Vuorenkylä-seuran postittajaan eli Irene Manniseen, hänen yhteystietonsa näet ylempänä. Kirja maksaa 25 € + postituskulut.

Lehdistön kommentteja valokuvakirjasta.

ITÄ-HÄME 5.9.: ”Kirjan kuvat eivät ole mitä tahansa näppäyksiä. Niillä kaikilla on kerrottavanaan tarina, jos katsoja malttaa syventyä niihin. Monissa kuvissa on jokin katsojaa koukuttava jippo. Hyvä painojälki tekee oikeutta kirjalle.”

Joutsan Seutu 7.9.: ”Valokuvakirja on täynnä poikkeuksellisen monta upeaa otosta. Kylämaisemat eri vuodenaikoina, asukkaiden elämä ja luonnon ihmeet tulevat erinomaisella tavalla esille kirjan sivuilta. Suomalainen kyläympäristö on kaunis kun sitä havainnoi kameran kautta oikeaan aikaan ja tarkasti.”

Joulumyssy 2016

joulumyssy-2016-kansi